Menu

Groeisessie 2016, thema: Hoe kom ik aan nieuwe opdrachten?

Hoe kom ik aan nieuwe opdrachten (lees: klanten)? Een vraag die elke ondernemer wel eens stelt. Het antwoord ligt besloten in het stellen van één hele andere vraag. Ken je die paar simpele woorden en weet je ze voortaan bewust in te zetten? Dan zijn ook jouw verkoopgesprekken na 3 november gegarandeerd nooit meer hetzelfde!

Dat was de belofte die Ondernemersnetwerk BIZ deed in de uitnodiging aan haar gasten voor de laatste Groeisessie van 2016. Geen wonder dat de belangstelling groot was. Zo’n 60 ondernemers luisterden in De Bosrand in Ede van begin tot eind geboeid naar verkooptrainer Govert-Henk Mijnders. Zijn geheim? Humor, en vooral: vragen stellen. Kennis delen en inspireren, uitsluitend door de juiste vragen te stellen: een knap staaltje trainerschap!
We hebben in deze workshop hard gewerkt met zijn allen. Een verkoopplannetje op een A-4’tje gemaakt, concrete acties bedacht. We hebben geoefend op diverse situaties waarin verkoopgesprekken plaatsvinden, zoals tijdens een vakbeurs. Of bijvoorbeeld een netwerkevent. Kwam dat even mooi uit, want die vaardigheid konden we na afloop meteen toepassen. Bij een drankje en een heerlijk hapje. De workshop was nog lang onderwerp van gesprek. (En dat zegt wat!)

We kijken alweer uit naar de volgende Groeisessie van BIZ op donderdag 16 maart 2017. Het thema wordt nog bekend gemaakt op deze site. Interesse? Meld je aan. Online, of via een van de leden.