Menu

BIZ Groeisessie 9 mei 2019: Spraakmakend ondernemerschap!

biz-groeisessie-9meiSoms valt alles samen. Dat gebeurde bij de Groeisessie van 9 mei 2019. Om te beginnen vond het evenement van Ondernemersnetwerk BIZ plaats op een superleuke, sfeervolle locatie: Schaapskooi De Maanderbuurt in de Rietkampen. DeMaes Cateringservice uit Veenendaal, het bedrijf van BIZ-lid Dick van der Maas, verzorgde een fantastisch warm en koud buffet. Een fijne groep ondernemers, bestaande uit leden en gasten, bracht precies de juiste stemming mee. En er werden mooie, nieuwe contacten gelegd. Kortom: alle ingrediënten droegen bij aan dit geslaagde netwerkevent.

Invloed van de stem op je succes

Het smakelijke en leerzame hoofdgerecht werd geserveerd door Jeanine Branderhorst van Brightline Teleservice, stemtrainer en ondernemer. In een interessante en interactieve workshop leerden we van haar hoe de stem van invloed is op je succes als ondernemer. En hoe je daar bewust mee om kan gaan, bijvoorbeeld bij vaardigheden als acquisitie, onderhandelen, presenteren en bellen.

Zo weten we nu dat je aan de telefoon binnen een halve seconde beoordeeld wordt op vertrouwen en geloofwaardigheid. Dat het aan de andere kant van de lijn te horen is als je onderuitgezakt zit, of als je er met je aandacht niet helemaal bij bent. En wist u dat mannen met lagere stemmen invloedrijker zijn en (dus) meer verdienen?

Bubbelen…

En natuurlijk hebben we ook zelf geoefend. Onder andere met Lax Vox: een effectieve methode om een schone, ontspannen stem te krijgen. We hebben met zijn allen wat afgebubbeld. Hoe dat werkt? Tja, what happens bij een BIZ Groeisessie, stays in een BIZ Groeisessie. Laten we het zo zeggen: u had erbij moeten zijn. Volgende keer misschien? Noteer in elk geval vast in uw agenda:

Donderdag 10 oktober 2019, Groeisessie BIZ!