Menu

BIZ Zomer BBQ

BIZ Zomer BBQOndernemersnetwerk BIZ sluit het seizoen feestelijk af

Een concrete aanleiding voor een feestje hebben wij van BIZ niet nodig om het leuk te hebben met elkaar. Maar als we dan toch wat moeten noemen: we sluiten de eerste helft van een positief jubileumjaar af met mooie resultaten, waaronder een flinke groei in ledental!

Barbecue

Alle reden om met elkaar het glas te heffen op het succes van BIZ, 5 jaar na de oprichting. En om ons op die warme dinsdagavond in juni te buiten te gaan aan een perfect verzorgde barbecue van BIZ-lid Dick van der Maas, van DeMaes Cateringservice Veenendaal. Aanrader!

De Kleine Pol

Maar ook de entourage droeg absoluut bij aan de feestelijke stemming. We waren namelijk te gast op het terrein van De Kleine Pol, de schilderachtige B&B in Otterlo van medelid Sander van de Pol (Accountmanager Economie gemeente Ede). Geweldig om te zien wat hij en zijn vrouw daar eigenhandig hebben opgebouwd. Het is dat we allemaal zo dichtbij wonen. Maar anders zouden we graag zelf eens overnachten in een van de Safari Lodges, blokhutten, gastenkamers of de Pipowagen! Klik hier voor de website van De Kleine Pol.

Snikheet, maar cool

Het was een snikheet feestje, maar zo cool! Een avond met een gouden randje. Eentje om nog eens aan terug te denken op een donkere decemberdag. Met onze hartelijke dank aan Sander en Dick!

Interesse?

Ook onze ontbijtsessies op de woensdagmorgen, in de even weken, zijn altijd een feestje. Zin om eens te gast bij ons te zijn? Welkom! Meld je komst hier even aan.*

*De eerstvolgende bijeenkomst na onze zomerstop vindt plaats op woensdag 4 september 2019.