Menu

Groeisessie maart 2017, thema: persoonlijke APK voor ondernemers

Voor elke ondernemer is het goed eens even pas op de plaats te maken en zich af te vragen: doe ik nog steeds wat ik wil doen? Sta ik waar ik wil staan? En in hoeverre sta ik zelf eigenlijk aan het roer van mijn loopbaan (of leven)? Tijdens de workshop Persoonlijke APK voor Ondernemers lieten BIZ-leden Ton van Kattenbroek en Jan Langedijk van Buro Grijs de aanwezigen eens goed in de spiegel kijken.

Iedere starter maakt een ondernemingsplan. Maar wie doet dat nou werkelijk vanuit zijn hart? Veel ondernemers beschouwen het als een verplichte exercitie om missie en visie uitgebreid te beschrijven. Maar beantwoord je voor jezelf de belangrijkste vragen niet, dan wordt het op termijn lastig om te blijven ondernemen en succes te hebben. Zeker als je het antwoord op de allerbelangrijkste vraag niet helder hebt voor jezelf: waarom doe ik wat ik doe?

Een mooie groep van zo’n 50 ondernemers, bestaande uit leden van BIZ en hun gasten, ging aan de slag met het beschrijven van zaken als kernwaarden, meerwaarde en klantbehoeften. En met de vraag: waar zit ik mee? De open sfeer maakte het mogelijk om tot mooie en eerlijke gesprekken te komen. Tips en ideeën werden gul gedeeld. En bijna ongemerkt leer je elkaar (nog beter) kennen. Ook een gewaardeerd aspect van dit netwerkevent van ondernemersnetwerk BIZ. Net als de fantastische catering van De Bosrand.

De volgende Groeisessie vindt plaats in juni. Houd deze site in de gaten voor meer informatie. Interesse? Meld je aan. Online, of via een van de leden.

Ik wil meer weten