Menu

BIZ Groeisessie

Op woensdagavond 14 april houdt BIZ, netwerk voor ondernemers uit Ede en omstreken, een Groeisessie voor haar relaties en leden.

De online Groeisessie is een mooie kans om in deze tijd te blijven netwerken en met nieuwe relaties in contact te komen. Maar ook een kans om te groeien in ondernemerschap.
In een workshop delen we kennis en ervaringen. Onder leiding van een aansprekende professional, gespecialiseerd in het betreffende onderwerp.

Het thema van deze Groeisessie:

Haal meer uit LinkedIn

De 5 stappen naar meer zakelijk succes dankzij LinkedIn

Wietske van Iersel van 7Fans deelt tijdens de workshop met ons de 5 stappen die tot meer succes op LinkedIn leiden. We kijken naar jouw (en elkaars) LinkedIn profiel. Wietske legt uit waarom een kwalitatief groot netwerk belangrijk is en laat zien hoe jij in contact kunt komen met je doelgroep. Daarnaast staat ze ook stil bij het onderhouden van ons netwerk, een stap die vaak vergeten wordt. Ook content komt aan bod: welke posts doen het goed op LinkedIn? En tot slot stap 5: hoe doe je dit allemaal op jouw eigen, authentieke manier?

Wedden dat je na afloop denkt: nu dacht ik toch echt de mogelijkheden van LinkedIn wel te kennen en te benutten, maar dit wist ik nog niet.

Meer weten over Wietske van Iersel? Kijk op https://www.7fans.nl/linkedin-trainer-nederland/.

Programma woensdag 14 april
Inloop vanaf 17:00 uur
17:30-18:15 uur Welkom en 1e deel LinkedIn training
18.15-18.30 uur Borrel
18.30-19.15 uur 2e deel LinkedIn training
19.15-19.45 uur Netwerken

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden. Je krijgt dan ruim op tijd een mail met een link naar de online Groeisessie. Aan deelname zijn géén kosten verbonden. Bij deelname ontvangt u een borrelplank t.w.v. € 20,-. In de volgende stap kunt u aangeven waar wij één borrelplank per deelnemer mogen bezorgen. Vul daarom per deelnemer een aanmeldformulier in.