Menu

BIZ Groeisessie

Op dinsdag 26 oktober houdt BIZ, netwerk voor ondernemers uit Ede en omstreken, weer een Groeisessie voor haar relaties en leden.

Een Groeisessie is een combinatie van relaxt netwerken en lekker eten met elkaar. Maar ook een kans om te groeien in ondernemerschap.

Het thema van deze Groeisessie:

Duurzame bedrijfsvoering? Maar hoe dan?

Duurzaam ondernemen. We kunnen er niet meer omheen. Uiteindelijk hebben we maar één aarde. De wil is er vaak wel, maar er leven nog veel vragen. Wat kun je allemaal verduurzamen? Waar begin je, hoe pak je het aan? Hoe krijg je je medewerkers mee, je leveranciers? Hoe zullen klanten reageren?

Goed om het daar eens even over te hebben met zijn allen. Want niks doen is geen optie meer. En één ding is zeker: als je er vandaag niet aan begint, weet je zeker dat je er morgen niet gaat komen.

Jan Lamme is eigenaar van Lamme Textile Management, een professionele internationale wasserij voor de luchtvaart en hospitalitybranche. Het bedrijf telt ruim 400 medewerkers van 32 verschillende nationaliteiten. Twintig jaar geleden al begon Jan zijn bedrijf te verduurzamen. In de loop der tijd heeft hij alle aspecten van de bedrijfsvoering onder de loep genomen: processen, producten, people. Jan vertelt over zijn aanpak, en over de do’s en don’ts. Interessant is zeker ook te horen tot welke creatieve vondsten duurzaamheid kan leiden. Denk aan de verwerking van oude servetten tot jeans.

Programma dinsdag 26 oktober
Inloop vanaf 17.00 uur
17.30 – 18.30 uur Welkom en lezing Jan Lamme
18.30 – 20.00 uur Buffet en borrel

Locatie
Ericakerk
Ericalaan 1
6711 MZ Ede

COVID-19
Wij houden ons aan de dan geldende RIVM-regels.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via ondernemersnetwerkbiz.nl of info@ondernemersnetwerkbiz.nl, o.v.v. naam, bedrijf en aantal personen. Ik vind het leuk als je komt! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan! Graag uiterlijk 24 oktober in verband met het buffet.

Mocht je je aangemeld hebben en onverhoopt toch niet kunnen, meld je dan uiterlijk 24 oktober af zodat wij geen eten weg hoeven te gooien. Over duurzaamheid gesproken. 😉 Heb je je niet of niet tijdig afgemeld, dan brengen we € 25 excl. BTW (€ 30,25) in rekening.