Menu

BIZ Groeisessie

Op dinsdag 22 maart houdt BIZ, netwerk voor ondernemers uit Ede en omstreken, weer een Groeisessie voor haar relaties en leden.

Een Groeisessie is een combinatie van relaxt netwerken en lekker eten met elkaar. Maar ook een kans om te groeien in ondernemerschap.

Het thema van deze Groeisessie:

Duurzame bedrijfsvoering in de praktijk: Farm Fields (Voorheen Eco Fields)

Duurzaam ondernemen. We kunnen er niet meer omheen. Uiteindelijk hebben we maar één aarde. Goed om het daar met elkaar over te hebben met zijn allen. Want niks doen is geen optie meer. En één ding is zeker: als je er vandaag niet aan begint, weet je zeker dat je er morgen niet gaat komen.

Bart en Marina Boon van Farm Fields combineren idealisme met ondernemerschap. De naam van de enige biologische kalverhouderij in Nederland refereert aan de nabij de boerderij gelegen Celtic Fields: akkertjes uit de IJzertijd. De werkwijze van toen wordt in het bedrijf van de familie Boon toegepast, alleen op grotere schaal.

Bart en Marina laten ons graag en gastvrij kennismaken met hun verhaal en het gedachtengoed achter hun duurzame bedrijfsvoering. Wij mogen een kijkje nemen bij deze unieke combinatie van boerderij, slagerij, wijngaard en wijnkelder. En niet te vergeten: proeven!

Programma dinsdag 22 maart
17.00 – 17.30 uur Inloop en ontvangst
17.30 – 20.00 uur Programma*
• Inleiding door Bart Boon
• Rondleiding
• Wijn proeven
• Voor de inwendige mens wordt gezorgd.

* De volgorde van de programma-onderdelen is afhankelijk van het tijdstip dat Bart klaar is met het voeren van de kalveren. Logisch. Bij Farm Fields staat dierenwelzijn met stip op 1.

Locatie
Farm Fields
Matendijk 1
6733 JD Wekerom

Parkeergelegenheid
Geen zorgen. Bij Farm Fields is volop parkeergelegenheid.

COVID-19
Wij houden ons aan de dan geldende RIVM-regels.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via ondernemersnetwerkbiz.nl of info@ondernemersnetwerkbiz.nl, o.v.v. naam, bedrijf en aantal personen. Aanmelden kan tot en met vrijdag 18 maart.

Mocht je je aangemeld hebben en onverhoopt toch niet kunnen, meld je je dan tijdig af? Dan hoeven ze bij Farm Fields geen eten weg te gooien. Over duurzaamheid gesproken. 😉 Heb je je niet of niet tijdig afgemeld, dan brengen we € 25 excl. BTW (€ 30,25) in rekening.

Hopelijk tot ziens op de 22e maart!