Menu

BIZ Groeisessie 28 juni 2018: Prikkelend pitchen

Prikkelend pitchen. Met zelfvertrouwen en kernachtig je verhaal vertellen. Op een manier die bij jou en je bedrijf past. En dan graag met een pitch die je gunfactor verhoogt, doel treft en je nieuwe klanten bezorgt. Willen we dat niet allemaal?

Warme netwerkbijeenkomst
Zo’n 35 ondernemers, leden en niet-leden, sprak dit thema dusdanig aan dat zij tijd vrijmaakten voor onze zomereditie van de BIZ Groeisessies. Ze verzamelden zich op een bijzonder warme donderdag namiddag bij Brightline Teleservices in Barneveld, het bedrijf van BIZ-lid Jeanine Branderhorst.

Geslaagde workshop
Gelukkig had Edwin Lodder van De Bourgondier in Ede voor de nodige verkoelende drankjes en een heerlijk buffet gezorgd. En verzorgde professioneel presentatiecoach Gabriëlle Dik van Stagecall een zeer geslaagde workshop!

Geen trucjes: mindset!
Nu eens geen trucjes. Wel de nodige praktisch toepasbare tips en eye openers. En wat techniek. Maar vooral: mindset! Want met jouw eigen gedachten heb je zelf de sleutel in handen voor een geslaagde presentatie. De vraag is: wil je en durf je jezelf te zijn? Je te laten zien met alles wat daarbij hoort? Dus ook even de draad kwijt zijn, struikelen over je woorden of per ongeluk een deel overslaan?

Hart en herkenning
Op overtuigende wijze toonde Gabriëlle aan dat een pitch die raakt en herkenning oproept effectiever is dan een perfecte pitch. ‘Open het hart van de luisteraar in plaats van zijn oren.’ De aanwezigen weten nu voortaan hoe. En hebben het bij de borrel na afloop meteen toe kunnen passen. Met effect! Kersverse relaties en gloednieuwe verbindingen faciliteren straks na de zomer een vliegende start. En wij van BIZ zijn benieuwd naar de pitches bij de laatste bijeenkomst van dit seizoen, op woensdag 11 juli.

Ook eens meemaken?
Ook eens een BIZ Groeisessie meemaken, of een reguliere ontbijtbijeenkomst op de woensdagmorgen (uitsluitend in de even weken)? Van harte welkom! Graag wel even van tevoren aanmelden via deze site. Het nieuwe seizoen start op woensdag 5 september.

De ondernemers aangesloten bij BIZ wensen u een fijne zomer!