Menu

Topjaar 2019 mag in de herhaling!

Topjaar 2019Het jaar 2019 kan in de annalen van Ondernemersnetwerk BIZ worden bijgeschreven als geslaagd en succesvol. Wat ons betreft mag dit topjaar in 2020 zó in de herhaling.

Als het nieuwe jaar ook maar enigszins lijkt op het vorige, dan kunnen we ons verheugen. Niet alleen op warme aanbevelingen en meer omzet. En op de collegialiteit en betrokkenheid van medeleden, in goede en soms wat minder goede tijden. Maar ook op ondernemers die weten dat vallen en opstaan er nu eenmaal bij hoort, maar dat staan en opvallen de sleutel vormen tot succes. Die dat om de week op de woensdagochtend met verve doen en daar – dankzij al hun inzet – de vruchten van plukken. Want Binden, Inspireren en Zakendoen blijkt en blijft een succesvol concept.

Groeisessies
Ook de twee Groeisessies die we afgelopen jaar organiseerden in het kader van groei in ondernemerschap, waren bijzonder geslaagd. Leden en (vele!) gasten staken weer het nodige op, onder meer over letterlijk Spraakmakend Ondernemerschap. En over de meerwaarde van het aannemen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Beide netwerkbijeenkomsten vonden plaats op bijzondere locaties, met heerlijke catering van BIZ-lid Dick van der Maas van De Maes Catering.

Groei
BIZ groeide flink in 2019. Binnen afzienbare tijd verwachten we het 30e lid te mogen verwelkomen. Een prachtig resultaat voor een netwerk dat 5 jaar geleden werd gestart door slechts een klein groepje enthousiastelingen. We hebben in die periode veel bereikt en zijn trots op onze mooie club.

Bestuur 2020
We doen het met elkaar. Maar veel is ook te danken aan goed bestuur. Met ingang van het nieuwe jaar bestaande uit Daryl Baars van DBS Automotive (voorzitter), Roy Scholte van Incassonet (secretaris) en Johan Klaassen van MKBTR (penningmeester).

Nieuwe locatie!
Vanaf januari 2020 komen we bijeen in 50/50 Hotel en Congrescentrum Belmont, aan de Goorsteeg 66 in Ede. Een representatieve locatie waar het prettig toeven is. En dat niet alleen. Hun missie als reïntegratiebedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen biedt, sluit ook perfect aan bij het streven van onze leden om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Interesse?
Zin om ook eens deel te nemen aan een van onze 2-wekelijkse, geanimeerde en ontspannen ontbijtsessies met mooie ondernemers vol plannen en initiatieven? En te ervaren dat BIZ-contacten leiden tot contracten? Welkom!

We starten weer op woensdag 8 januari. Meld je je wel even aan via info@ondernemersnetwerkbiz.nl?