Menu

BIZ bestaat 5 jaar! Hiep hiep hoera

Wat hebben we de afgelopen 5 jaar een boel mooie momenten meegemaakt. Vanaf het moment dat BIZ is opgericht bestond de club al gelijk uit een groep toegewijde ondernemers. In de afgelopen 5 jaar hebben we dan ook een mooie en gezonde groei meemgemaakt als club, maar ook als individu.

Wildkoken

BIZ 5 jaarOm ons vijfjarig jubileum te vieren zijn we gaan koken bij Natuurcentrum Veluwe onder begeleiding van een professionele kok. Ja, je leest het goed, we zijn zelf aan het koken gegaan! We kregen een tafel vol met ingrediënten, stoofpannen op het vuur, snijplanken en snijmessen, de hulp van een kok en een uitgeschreven driegangen menu. Als voorafje stond er een pompoensoep op de kaart. Daarna zijn we lekker aan de slag gegaan met een hertenstoofpotje. En als afsluiter hadden we een appeltaartje. Heerlijk.

Wij kijken met super veel plezier terug op deze bijeenkomst. Het heeft een grote toegevoegde waarde om elkaar ook eens op een sfeervolle en informele manier uitgebreid te spreken. En hiermee bevestigen we ook ons motto: Binden, Inspireren en Zakendoen.

De volgende ontbijtbijeenkomsten vinden plaats op woensdag 6 maart en woensdag 23 maart. Zin om erbij te zijn? Van harte welkom! Meld je dan aan via info@ondernemersnetwerkbiz.nl.